Прежди TVLAR 86 цвята 5 g/10 г/20 г/50 г/100 г Филцови тъкани от вълна, влакна За тепане, Пухкава играчка за бродерия От вълна ръчно изработени за тепане (Цвят: 68 размер: 20 грама)
  • New

Прежди TVLAR 86 цвята 5 g/10 г/20 г/50 г/100 г Филцови тъкани от вълна, влакна За тепане, Пухкава играчка за бродерия От вълна ръчно изработени за тепане (Цвят: 68 размер: 20 грама)

BGN 10.06

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тази вълна е чудесно за работа с деца и често се използва в училищатаВълнени войлоки бързо и лесно да се използват в различни поделках или хоби, идеален избор за собствените си проекти в областта на декоративно-приложното изкуство, като например създаването на герои и всички от нашите уникални приятелите си-животните. ★ ЧУДЕСЕН подарък - Вземете това, което ви трябва, за да работи в различни стилове за тепане игла и мокро сплъстяване.Идеални за украса, производство на художествена прилеп, всички занаяти и перфектен коледен подарък.Идеални за украса, производство на художествена прилеп, всички занаяти и перфектен коледен подарък. ★ ИДЕАЛНАТА ОПАКОВКА - изберете само тези цветове, които искате!Един цвят се намира в чанта, е много лесно да изберете желания от вас цвят, така че никога не трябва да се притеснявате, че цветът им ще бъде по-хаотична. ★ ЛЕСНА УПОТРЕБА - нашата ровничная прежда е изработена от мека влакнести косми. ★ ЧУДЕСЕН подарък - Вземете това, което ви трябва, за да работи в различни стилове за тепане игла и мокро сплъстяване.Използвайте влажна или суха.Най-добрият вълна ровинг за различни проекти.Тази вълна е чудесно за работа с деца и често се използва в училищата. ★ УНИВЕРСАЛЕН - идеален за тепане игла, мокро сплъстяване, предене, тъкане, бижута, изработка на кукли, сапун, топки за сушене и много други.Най-добрият вълна ровинг за различни проекти.Това висококачествено влакно ще помогне на вашите проекти изглеждат по-добре и професионално. ★ ВИСОКО КАЧЕСТВО И СУПЕР МЕКОТА - Предене и филц (мокър филц и игла филц) са подобни на сън.