Прежди TVLAR 10 г/20 г Филцови тъкани от вълна, влакна за тепане Играчки от филц, За сплъстяване на козината ръчно изработени (Цвят: 20 g размер: 13)
  • New

Прежди TVLAR 10 г/20 г Филцови тъкани от вълна, влакна за тепане Играчки от филц, За сплъстяване на козината ръчно изработени (Цвят: 20 g размер: 13)

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Използвайте влажна или суха.Тази вълна е чудесно за работа с деца и често се използва в училищата.Благодарим ви за разбирането.Това висококачествено влакно ще помогне на вашите проекти изглеждат по-добре и професионално.Идеални за украса, производство на художествена прилеп, всички занаяти и перфектен коледен подарък.★ УНИВЕРСАЛЕН - идеален за тепане игла, мокро сплъстяване, предене, тъкане, бижута, изработка на кукли, сапун, топки за сушене и много други.Тази вълна е чудесно за работа с деца и често се използва в училищата. ★ ИДЕАЛНАТА ОПАКОВКА - изберете само тези цветове, които искате!Един цвят се намира в чанта, е много лесно да изберете желания от вас цвят, така че никога не трябва да се притеснявате, че цветът им ще бъде по-хаотична.Характеристики : дължина влакна 10-15 см, дебелина на 18,5-26 хм, висококачествени суровини.Най-добрият вълна ровинг за различни проекти. ★ ИДЕАЛНАТА ОПАКОВКА - изберете само тези цветове, които искате!Един цвят се намира в чанта, е много лесно да изберете желания от вас цвят, така че никога не трябва да се притеснявате, че цветът им ще бъде по-хаотична.Това висококачествено влакно ще помогне на вашите проекти изглеждат по-добре и професионално.Технически характеристики : Материал : 100% вълнена влакна Брой : 1 чанта Забележка : 1. ★ УНИВЕРСАЛЕН - идеален за тепане игла, мокро сплъстяване, предене, тъкане, бижута, изработка на кукли, сапун, топки за сушене и много други. ★ ВИСОКО КАЧЕСТВО И СУПЕР МЕКОТА - Предене и филц (мокър филц и игла филц) са подобни на сън. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Най-добрият вълна ровинг за различни проекти.Използвайте влажна или суха. ★ ЛЕСНА УПОТРЕБА - нашата ровничная прежда е изработена от мека влакнести косми.