UXZDX Машинки за Подстригване на Кучета Бръснач, Професионални Машинки За Стригане Сменяеми Остриета Безжичната Акумулаторна с Ножица, Плочи, Расческами за Кучета М?
  • New

UXZDX Машинки за Подстригване на Кучета Бръснач, Професионални Машинки За Стригане Сменяеми Остриета Безжичната Акумулаторна с Ножица, Плочи, Расческами за Кучета Малки Животни, Безшумни Машинки За Подстригване на Животни

BGN 114.92

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☆ Цветен LCD монитор с Цветен LCD екран с ниска консумация на енергия, по-ясна снимка, на ярка светлина, когато батерията накрайник за управляваща щанга почти приключен, напомни защитник на зареждане, повреден двигател е спрян☆ Професионален и ефективен : Професионално R-образно ъглово черно керамично движещ нож в комбинация с неподвижно острие от вольфрамовой стомана с титанов щанга с покритие за ефективна дълготрайна рязане, за да се предотврати образуването на ръжда и случайно увреждане на кожата. ☆ Подаръци за мъжете/ съпрузите /pap /момчета на Коледа, Ден на бащата, Ден на св. ☆ Ниско ниво на шум/Насладете се на този : Осигурете ви тиха обстановка при косенето, не събуди вашия сън домашен любимец, Съвети : Моля, подсушете нож и добавете малко масло, след като го почистване. Валентин, рожден ден, годишнина или друг специален случай. ☆ Удобна за зареждане през USB : Безжична подрязване : зареждане чрез USB, насладете се на времето, без кабел.